Ook weeshuis Baba is getroffen door de aardbeving in Kathmandu, Nepal. Gelukkig zijn alle kinderen, Bina en oma ongedeerd gebleven, wel hebben zij familie en vrienden verloren door deze verschrikkelijke natuurramp. Er is momenteel een tekort aan schoon drinkwater en voedsel voor de kinderen en ook het weeshuis heeft schade opgelopen. Wij weten nog niet exact wat de schade hiervan is. Vanwege de naschokken en de schade aan het huis, slapen de kinderen noodgedwongen buiten onder een zeil.
We proberen contact te houden met Rianne, echter de verbinding is zeer slecht. Er zijn inmiddels 3 gironummers geopend voor noodhulp aan Nepal. Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat ook via onze stichting. We werken heel nauw samen met Rianne en zij zal zorg dragen dat het geld op een juiste manier wordt besteed. Klik hier om te doneren aan stichting My Beloved.