We willen iedereen hartelijk bedanken voor alle financiële steun, de acties die gehouden worden en blijken van meeleven!
Een korte update: Inmiddels slapen de kinderen van het weeshuis weer binnen. Ook is er weer voedsel en drinken te krijgen in de stad. We zijn heel dankbaar dat de schade aan het weeshuis mee lijkt te vallen. Wel is er schade op het dak. De kinderen zijn uiteraard heel erg geschrokken, maar ook erg dankbaar dat ze het hebben overleeft en ervaren dit als een tweede kans. Er zijn inmiddels meer dan honderd naschokken geweest, wat natuurlijk heel beangstigend blijft. ECEC is nu bezig om trainingen op te zetten voor traumahulpverlening.
Naast de ondersteuning van het weeshuis zal My Beloved meehelpen bij diverse projecten voor Noodhulp. Dus wil jij bijdragen, dan kan dat op:
Stichting My Beloved, Almelo IBAN: NL35 ABNA 0977 2400 10 (ANBI-status) ovv Noodhulp aardbeving